در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب در تاریخ 96/05/28 تصادف کردم و راننده مقصر حادثه بودم.درصد جرح و نقص عضو تعییین شده توسط پزشکی قانونی بریام 49 درصد تعییین شد که متاسفانه بیمه تنها 20 درصد آنرا که مربوط به نقص عضو است تقبل کرده، صدور بیمه نامه بنده در تاریخ 96/05/16 بوده و بیمه اظهار می کند که قانون جدید شخص ثالث شامل کسانی است که صدور بیمه نامه آنها از 96/05/17 بوده است. خواهشمندم در صورت امکان مرا راهنمایی بفرمایید و اینکه آیا با دادخواست حقوقی می توانم مابقی دیه ام را دریافت کنم ؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... اجرای تمام مفاد یک قانون مصوب از روز ابلاغ آن برای تمام ارگانهای ذیربط الزامی است لذا ملاک عمل در خصوص ماده 3 نیز تاریخ اجرای قانون بیمه شخص ثالث میباشد و تاریخ اجرای آئین نامه نمیتواند بر قانون ارجح باشد. شما باید با طرح دادخواستی جداگانه شرکت بیمه را الزام به انجام تعهدات طبق قانون نمائید.