در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام خسته نباشید بنده در برج ۱۱ سال۹۵ تصادف کردم راننده موتور بودم و مقصر شناخته شدم گواهینامه و بیمه هم دارم با توجه به ماده ۳ شخص ثالث پرونده تشکیل دادم تو بیمه درصد دیه هم مشخص شده شکستگی استخوان درشت نی و نازک نی پای سمت راست و پیوند استخوان . ۶ درصد دیه ارش زده ولی الان نمایندگی بیمه همدان و تهران ک بیمه دانا هست میگن فقط نقص عضو تعلق میگیره میگن قانون اجراییش برای برج ۵ امسال به بعد هست . بنده چیکار کنم ایا راست میگن یا تعلق میگیره اینا نمیخوان بدن . پزشک بیمه هم معاینم کرد گفت ولی تعلق نمیگیره
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

به شما د یه و ارش جراحات وصدمات تعلق میگیره اما باید از راه قانونی وارد بشید والا بیمه بهتون پرداخت نمیکنه