در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
با سلام
ایا ماده 3 قانون جدید شخص ثالث در مورد دیه و ارش راننده که چند روزیست توسط هیئت وزیران هم تصویب شده به شرکت های بیمه هم ابلاغ شده یا نه و می توان از شرکت های بیمه مطالبه دیه راننده کرد و شامل چه بیمه نامه هایی میشود؟؟؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام ،

این ماده در تمامی شرکت ها بیمه لازم الاجرا می باشد و مشمول تمام بیمه نامه هایی است که از تاریخ 1396/05/01 صادر گرده اند.

موفق و مانا باشید در پرتو خداوند قادر مطلق