در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
كارمند قراردادي مشمول قانون كار با دو سال سابقه كار خود را بازخريد كرده است، آيا سازمان ميتواند مجددا وي را جذب كند؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه شما با کارفرما تسویه حساب کلی نموده اید یا بازخرید شده اید کارفرما الزامی به ابقا بکار شما ندارد ولی بکار گیری و یااستخدام مجدد شما هم منع قانونی برای کارفرما یا سازمان ندارد ومی تواند شما را مجدد مشغول بکار  نمایند .