در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)

سلام

خسارت ناشی از از تعلیق که در ماده 29 قانون کار به آن اشاره شده است چه مواردی را شامل می شود؟

ماده 29- در صورتی که بنا به تشخیص هیات حل اختلاف کارفرما ، موجب تعلیق قرارداد از ناحیه کارگر شناخته شود کارگر استحقاق دریافت خسارت ناشی از تعلیق را خواهند داشت و کارفرما مکلف است کارگر تعلیقی از کار را به کار سابق وی بازگرداند .

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

منظور از خسارت ناشی از تعلیق پیش بینی شده در ماده29قانون کار کلیه وجوه و امتیازاتی است که در نتیجه تعلیق یک جانبه و غیرموجه قرارداد کار توسط کارفرما ،کارگر در مدت تعلیق از دریافت و استفاده از آنهامحروم گردیده است ولی مزایایی که استفاده از آنها کاملا باانجام کار ارتباط دارد مانندهزینه ایاب و ذهاب و هزینه لباس کار و یا فوق العاده کار در شب برای کارگران روزکار و یافوق العاده اضافه کاری که مربوط به غیر ساعات عادی کار است در احتساب خسارت موضوع ماده 29 لحاظ نخواهد شد.