در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده حدودا 5 سال پیش یک بیمه خویش فرمایی باز کردم ولی بعد از 5 ماه واریز دیگر واریز نکردم

ایا الان بعد 5 سال میشه همون بیمه رو ادامه داد و کل حق بیمه ها رو + جریمه ها واریز کرد

یا باطل شده و نمیشه ؟

چون من میخوام یه جایی کار کنم که نیاز به سابقه کار با بیمه داره ولی من 5 سال سابقه کار رو دارم ولی سابقه بیمه ندارم و همینی هست که توضیح دادم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در صورت عدم واریز حق بیمه در مهلت قانونی قرارداد آنها ابطال میگردد و جهت برقراری مجدد باید به شعب سازمان مراجعه و از تاریخ درخواست مجدد دوباره بیمه پرداز شوند لذا امکان واریز حق بیمه بصورت یکجا وجود ندارد.