در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
احتراماً  با توجه به ماده 86 قانون تامین اجتماعی مبنی بر داشتن 720 روز سابقه کار جهت مشمولین دریافت حق اولاد. خواهشمند است راهنمایی فرمایید آیا دارندگان سابقه پرداخت حق بیمه بصورت خویش فرما(اختیاری و صاحبان حرف) نیز مشمول این قانون و دریافت حق اولاد می باشند.
توسط (100 امتیاز)
مستفاد از مواد 86 و87 قانون تامین اجتماعی که اشعار میدارد بیمه شده می بایست حداقل سابقه پرداخت حق بیمه  720 روز  " کار " را داشته باشد ونظر به اینکه بیمه شدگان اختیاری و صاحبان حرف و مشاغل  آزاد ازشمول قانونکار خارج بوده و پرداخت عائله مندی را قانونگذار بر عهده کارفرما دانسته و از طرفی تبصره ذیل ماده 87 قانون تامین اجتماعی رسیدگی به اختلافات کارگر و کارفرما در این خصوص را در صلاحیت مراجع حل اختلاف قرار داده است ، لذا ملاک قانونگذار پرداخت حق بیمه اجباری کارگری بوده و بیمه های اختیاری و خویش فرمایی مشمول این مقررات نمی باشند.
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام وفق مقررات قانون کار استحقاق حق اولاد تنها با ۷۲۰ روز سابقه امکان پذیر می باشد و شرایط خاصی در نوع بیمه تعیین نگردیده است