در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام ضمن تشکر از پاسخ شما

لطفا راهنمایی بفرمایید اگر به گفته شما چند ماه زودتر از سال تقاضای بازنشستگی دهم آیا در مبلغ دریافت سنوات ضرری متوجه بنده نمی شود یعنی سنوات بنده بر مبنای آخرین حقوق سال97 محاسبه می شود یا حقوق 98
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

احتراما به استحضار می رساند به استناد ماده ۳۱ قانون کار در صورت نائل شده به افتخار بازنشستگی حق سنوات (پاداش بازنشستگی )ایام کارکرد بر مبنای اخرین حقوق ثابت یا مبنای دریافتی در زمان بازنشستگی تاریخی که رابطه کارگری شما قطع وتحت پوشش مستمری تامین اجتماعی قرار می گیرد محاسبه می شود .