در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید

خدمت کارشناسان بزرگوار بنده ان چه که در سوال مطرح کرده ام از روی نامه پز شک قانونی است ومن از نامه پزشک قانونی درپاسگاه کپی گرفتم ومی توانم عکسش را اگر نیاز هست خدمت شما ارسال کنم .

ممنون از توجه شما
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

در صورتی که می خواهید تصویری در پاسخ شما ارسال شود، می بایست این تصویر بر روی اینترنت بارگذاری یا آپلود شود.

برای آپلود عکس بر روی سرور سایت بیدبرگ، در نوار ابزار بالای قسمت پاسخ رفته و آیکون "تصویر" را انتخاب کنید. سپس یک نیم صفحه جدید باز می شود. در بالای نیم صفحه سه گزینه وجود دارد. گزینه "انتقال به سرور" را انتخاب کنید. در صفحه جدید، بر روی "choose file" کلیک کنید. عکس خود را انتخاب کرده و سپس دکمه "به سرور بفرست" کلیک کنید. پس از آن بر روی دکمه "پذیرش" کلیک کنید.

از بارگذاری تصاویری که حاوی مطالب خصوصی و غیر قابل انتشار در فضای عمومی می باشد خودداری نمایید (در صورت مشاهده این تصاویر از سایت حذف می شود)

آپلود عکس در بیدبرگ