در پشتیبانی بیدبرگ توسط (110 امتیاز)
سلام من درتاریخ 1396/05/14 سئوالی درابطه با حادثه ناشی از کار برایتان ارسال نموده ام ولی تاکنون جوابی برای من ارسال نشده است اگر جسارتی نیست علت را میخواهم جویاشوم لطفا" اطلاع رسانی نمایید باتشکر
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

ممنون بابت پرسیدن سوالتون در بیدبرگ

همه سوالات مطرح شده توسط شما پاسخ داده شده است

می توانید برای مشاهده سوالات مطرح شده توسط شما به لینک زیر مراجعه نمایید:

سوالات ارسالی توسط افشین جون

در ضمن برای اطلاع بیشتر در زمینه عدم پاسخگویی به برخی سوالات می تونید به لینک زیر مراجعه نمایید:

چرا جواب بعضی سوالات را پاسخ نمی دهید