در پشتیبانی بیدبرگ توسط (770 امتیاز)

با سلام

نحوه به اشتراک گذاری تصویر آرای قضایی صادره در مورد مباحث مطروحه در سایت چگونه است؟
برای بررسی مباحث و تهیه پاسخ های دقیق و قانونی، نیاز مشاهده رای و  استنادات و استلال های مندرج در آرای قضایی است.
دوستان آرای قضایی خود را به اشتراک بگذارند. با تشکر
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

در صورتی که می خواهید تصویری در پاسخ شما ارسال شود، می بایست این تصویر بر روی اینترنت بارگذاری یا آپلود شود.

برای آپلود عکس بر روی سرور سایت بیدبرگ، در نوار ابزار بالای قسمت پاسخ رفته و آیکون "تصویر" را انتخاب کنید. سپس یک نیم صفحه جدید باز می شود. در بالای نیم صفحه دو گزینه وجود دارد. گزینه "بالاگزاری" را انتخاب کنید. در صفحه جدید، بر روی "choose file" کلیک کنید. عکس خود را انتخاب کرده و سپس دکمه "به سرور بفرست" کلیک کنید. پس از آن بر روی دکمه "پذیرش" کلیک کنید.

از بارگذاری تصاویری که حاوی مطالب خصوصی و غیر قابل انتشار در فضای عمومی می باشد خودداری نمایید (در صورت مشاهده این تصاویر از سایت حذف می شود)

آپلود عکس در بیدبرگ