در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

6سال در شرکتی کار کردم. منو بیمه نکردند . حالا هم که اومدم بیرون هیچ سنواتی به من پرداخت نکردند.

هر سال هم به عنوان عید فقط ی حقوق به من دادند

بعد از 6 سال تازه از فروردین امسال حقوقم را یک میلیون دویست کردند.

الان من چطور میتونم شکایت کنم؟
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

با ستناد ماده ۱۵۷ قانون کار شما می توانید در صورت عدم سازش با کارفرما با اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی مراجعه وبر علیه کارفرما درخصوص تادیه بیمه وحق سنوات خدمت وسایر مزایای قانونی اقامه دعوی نماید