در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)

آیا می توان بعد از ثبت شرکت با مسئولیت محدود که کارآن پروژه ای کامپیوتری و در منزل می باشد برای اعضای شرکت ( 2 نفره ) بیمه ارسال نمود یا نیاز می باشد که حتما محل تجاری-اداری باشد تا طی بازرسی به ما اجازه بیمه بدهد ؟ این بازرسی مانند کارگاهها به طور مداوم انجام می شود ؟ بنده و همکارم تاکنون بیمه "حرف ومشاغل آزاد" بوده ام اما میخواهیم تحت عنوان شرکت باشد تا سابقه مرتبط محسوب شود.

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

یکی از اسناد معتبر جهت اخذ کد کارگاه مکان و محل مناسب و مورد تایید شعبه بیمه است . ولی با توجه به پروژه ای بودن کار و ایجاد کد موقت با همکاری شعبه امکان پذیر است .