در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
درود بر شما
من و همسرم هردو لیسانس معماری هستیم و قصد داریم یک شرکت ساختمانی با مسئولیت محدود ثبت کنیم و یکی از ما مدیرعامل و دیگری رییس هیت مدیره بشه. ایا ما میتونیم از طریق این شرکت برای خودمون بیمه بریزیم یا حداقل برای یک نفرمون تا سابقه کار تخصصی محسوب بشه برای مهاجرت
ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

بعد از ثبت شرکت میتوانید با ارایه مدارک ثبتی درخواست حق بیمه و کد کارگاهی برای شرکت نمایید و بعداز بازرسی و اعلام اسامی خود بعنوان مدیرعامل و رییس هیات مدیره در لیست بیمه برای خودتان بیمه ارسال کنید