در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
مدت شش سال است که یک شرکت با مسئولیت محدود ثبت کرده ام و بعنوان مدیرعامل در آن مشغول فعالیت می باشم.

در این سالها هر سال اظهارنامه مالیاتی تکمیل کرده ام و مالیات هر سال را پرداخت کرده ام.

اما تاکنون نسبت به ایجاد کد کارگاه و پرداخت حق بیمه اقدام نکرده ام.

آیا با توجه به موارد فوق از این ببعد می توانم به ایجاد کد بیمه و پرداخت حق بیمه خود جهت ایجاد سابقه بیمه و استفاده از مزایای آن اقدام کنم.

همچنین با توجه به موارد فوق با توجه به اینکه در شرکت خودم مشغول به کار بوده ام، در خصوص سالهای گذشته چگونه می توانم حق بیمه آن را پرداخت کنم و سابقه بیمه آن سالها را ایجاد کنم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

بله به بعد از تاریخ آخرین لیست ارسالی این امکان وجود دارد که بعنوان بیمه پرداز در شرکت و با عنوان مدیر عامل برای خودتان بیمه ارسال و به شعبه ارسال نمایید

ضمنا باید مدارک شرکتی را نیز به شعبه ارایه تا بعنوان مدیر عامل در شزکت به عنوان بیمه پرداز مورد قبول قرار بگیرید

در خصوص سنوات قبل با توجه به اینکه مدیر عامل میباشید امکان ارایه دادخواست و شکایت از شرکت برای احیا سنوات قبل وجود ندارد مگراینکه فارغ از مدیرعاملی عنونا شغلی دیگری برایتان ایجاد گردید باشد بعنوان مثال مسیول قرارداد ها با حفظ سمت مدیرعاملی