در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.

بنده میخواهم سهم بیمه واریز نشده  توسط کارفرما در سالهای 75-80 که دانشجو بودم و در کارگاه عموی خود  نیزمشغول به کار بوده ام طلب نمایم. صرفا 6 ماه بعد ازفارغ التحصیلی من  بیمه ارسال شده و فکر میکردیم (من و عمو)چون دانشجو هستم امکان پرداخت حق بیمه وجود ندارد . حال باید به اداره کار شکایت کنم یا صرفا با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی و درخواست فرم ادعای سوابق ( با توجه به تعهد پرداخت کارفرما ) مشکل حل خواهد شد .
مربوط به این پاسخ: روش عضویت در سایت بید برگ
2 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
باید مدارک معتبری برای اثبات کارکرد خود در زمان مورد ادعا داشته باشید.