در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
مادرم با 14 سال سابقه خدمت از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ،وزارت بهداری سابق به دلیل بیماری فرزندشان ترک کار کردند در سال 69 و الان 66 سال سن دارند.

از آن زمان تا الان هیچ اقدامی نکردیم. ایشان توانایی ادامه پرداخت حق بیمه را دارند.

برای احیا سوابق بیمه ایشان چه کاری میتوان کرد؟

سپاس فراوان از راهنمایی و وقت شما.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه سوابق مادر محترم شما بین سال 55 تا سال 69 میباشد و در آن سالها دانشگاه علوم پزشکی مشمول قانون تامین اجتماعی نبوده و کارکنان علوم پزشکی تابع آیین نامه استخدامی خود بودند لذا بهتر است موضوع را با توجه به نوع قطع ارتباط ( بازنشستگی ، اخراج ، استعفاء و ... ) از وزارتخانه مربوطه پیگیری نمایید.

لازم بذکر است از تاریخ 96/1/1 با استناد بند الف ماده 6 احکام دائمی توسعه کشور مصوب 95/11/10 مجلس شورای اسلامی کلیه مشمولین صندوق های بازنشستگی که به نحوی با دستگاه متبوع خود قطع ارتباط مینمایند می توانند در صندوق بازنشستگی به صورت خویش فرمایی اقدام به واریز حق بیمه نموده و با احراز شرایط سن و سابقه بازنشسته گردند.