در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من ب مدت دوسال در مولوی و دو سال ونیم در بازار کارگر دایی اینجانب بودم و در طول این مدت ایشان هیچگونه حق بیمه ای برای من پرداخت نکرده و تماما هم اضافه کار روزی ۳ساعت را داشتم، اگر ب علت عدم همکاری همسایگان و همکاران نتوانم اثبات کنم ک در مغازه کار میکردم و حق بیمه دریافت نکرده،قانون حق را ب کارفرما میدهد؟؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

بهتر است بدانیم عنصر تشکیل دهنده رابطه کارگری و کارفرمایی دریافت مزد از جانب کارگر و پرداخت مزد از جانب کارفرما است.

پس یک کارگر برای شکایت از کارفرمای خود در اداره کار باید طول مدت دریافت مزد و میزان مزد را اثبات نماید تا بتواند حق و حقوق خود را از طریق قانونی دریافت نماید.

حق بیمه یکی از موارد اصلی شکایات کارگران در ادارات کار کشورمان است.

اما مطابق ماده 148 قانون کار کارفرما موظف است کارگر خود را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه نماید.

با توجه به موارد فوق جدای از بحث استشهاد که در اداره کار جایگاه و اعتباری ندارد بهتر است دلایل و اسنادی داشته باشید که دو سال و اندی از کارفرمایتان حقوق گرفته اید و رابطه کارگری و کارفرمایی را بتوانید اثبات کنید در غیراینصورت جز اتلاف وقت ثمری نخواهد داشت.

با تشکر از همراهی شما