در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سه سال است که در شرکت مهندسین مشاور شاغل بودم و یک ماه قبل تعدیل شدم. طی یک سال گذشته فاقد قرارداد بوده ام. با توجه به این که مبلغ قرارداد من نصف مبلغ بیمه بوده که برای من رد می شده است، حقوق اینجانب در جلسه رسیدگی بر اساس بیمه محاسبه می شود یا قرارداد؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
اگر در حق بیمه ارسالی حقوق شما بیشتر باشد بر مبنای آن محاسبه خواهد شد.