در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

هزینه ازمایش عکس رنگی رحم ( هیستروسالپنگوگرافی ) با دفترچه بیمه چقدره؟

ویرایش شده توسط ادمین: سوال دوم

2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

طی تماسی که با چند مرکز درمانی و خدمات درمانی داشتم این قیمت ها رو گرفتم

  • در بیمارستان هایی که برای تامین اجتماعی هست رایگان هست
  • در بیمارستان هایی که طرف قرارداد با تامین اجتماعی هست 15800 تومن هست  (کمی بیشتر و کمتر از این حدود)
  • در بیمارستان ابن سینا که آزاد حساب میکنه 176 هزار تومان است