در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام

هزینه عکس رنگی رحم در سال 95 با دفترچه بیمه تامین اجتماعی چقدر  است ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با احترام
توسط (109,610 امتیاز)

طی تماسی که با چند مرکز درمانی و خدمات درمانی داشتم این قیمت ها رو گرفتم

  • در بیمارستان هایی که برای تامین اجتماعی هست رایگان هست
  • در بیمارستان هایی که طرف قرارداد با تامین اجتماعی هست 15800 تومن هست  (کمی بیشتر و کمتر از این حدود)
  • در بیمارستان ابن سینا که آزاد حساب میکنه 176 هزار تومان است