در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

برادر من بر اثر تصادف با موتور مرداد ماه فوت کردن و گواهینامه نداشته و اینکه موتور به نام خواهرم بوده با توجه به اینکه دو تا بچه داره آیا بیمه ديه رو به چه کسی ميده وراثش و یا خواهرم که موتور به نامش بوده و اینکه توی تصادف هم خود برادرم متأسفانه مقصر بوده و يه سوال ديگه چون موتور به نام خواهرم بوده مشکلی که برای ايشون از اداره بیمه پیش میاد یا نه
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... متاسفانه بر اساس قانون به راننده ی مقصر فاقد گواهینامه ی متناسب وسیله نقلیه هیچگونه دیه ای پرداخت نمیگردد.