در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری مهر ماه 97 واریز شد براتون در این پست به دیگران هم زمان و تاریخ واریز حقوق بیمه بیکاری مهر  ٩٧  اتون رو  اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

انشالله این ماه برای همه رو سر وقت بدن

ممنون

توسط (300 امتیاز)
برای من  و ماه پیشم همینجوری شد،احتمالا میره تا ماه بعد باهم بریزن،فکر کنم دو ماه یکبار شده،شعبه یک شمیران
توسط (130 امتیاز)
سلام به همه همین الان 7/16بیمه بیکاری مهرروساعت13:00ریختن به حساب من از شعبه چهارکرمانشاه هستم
توسط (100 امتیاز)
با  سلام خدمت دوستان عزیز

الان ساعت 18:10 روز دوشنبه مورخ 16/07/1397 من از شاهین شهر استان اصفهان هستم هنوز حقوق بیمه بیکاری مهر به حساب من واریز نشده

اگر که اطلاعی دارین از زمان واریز به من اطلاع بدین ممنونم
توسط (100 امتیاز)
سلام . امروز سه شنبه 17/7/97 تا ساعت 14 هنوز برای من واریز نشده . لطفا اگر برای کسی واریز شد اطلاع بدین
توسط (140 امتیاز)
سلام

در قسمت سوابق من ۵ ماه بیمه رد شده ولی در قسمت دستمزد ۴ ماه و ابان درج نشده! ۵ ماه حقوق معوقه دارم بااین ماه.چرا اون یکماه درج نشده و آیا برام همش واریز میشه؟
53 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
هنوز زوده صبرکن چندروز دیگه شروع میشه...