در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام بچه ها

کسی از شعبه مازندران شهر نوشهر هم هست واسه منم هنوز واریز نشده الان رفتم شعبه میگه باید از تهران واریز بشه دست ما نیست دیگه....چیکار کنم؟؟؟واسه کسی واریز شده؟امروز 16 مهر 97 ساعت 8 صبح خدا کنه تا قبل ظهر واریز کنن
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

سلام
با تشکر از طرح سوالتون در بیدبرگ . لطفا دیدگاه یا سوالات مربوط به واریز حقوق بیمه بیکاری مهر ماه 97 را در قسمت پاسخ یا دیدگاه سوال زیر مطرح کنید

تاریخ و زمان واریز حقوق بیمه بیکاری مهر ماه 97 در شعبه های مختلف کی است ؟