در سوابق بیمه توسط (220 امتیاز)
سلام.وقت به خیر

من تو سایت که میرم قسمت کلیه سوابق  سابقه  رد شده ولی تو قسمت ریز دستمزد رد نشده آیا اینا فرقی می کنه با هم ؟
توسط (100 امتیاز)
منم همین مشکلو دارم ...ماه های پیش اینجوری نبود
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سوابق کارکرد دارای ریز دستمزد می باشند که مستند به آن حق بیمه کسر و صندوق سازمان تامین اجتماعی واریز شده استو در مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری حق بیمه ای از مقرری بگیر کسر نمی گردد وبالطبه ریز دستمز صفر درج می شود، گرچه سابقه بیمه دوره دریافت مقرری بیمه بیکاری، به عنوان سابقه بیمه در احراز شرایط بازنشستگی موثر و تعیین کننده است.