در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

مادر بنده در آبان ماه ۹۳ تصادف کرد و پزشک قانونی مقدار دیه رو ۱۱ درصد از دیه کل تعیین کرد. حکم نهایی دادگاه در تاریخ ۲۶ خرداد ۹۴ تنظیم شده و توی رای دادگاه نوشته شده ظرف دو سال از تاریخ وقوع حادثه در حق شاکی قابل پرداخت میباشد. با توجه به اینکه راننده بیمه توسعه داشته که ورشکست شد و بیمه ایران اقدام به پرداخت کرده و الان که مهر ماه ۹۷ هست فقط همون ۱۱ درصد رو حساب کردند که نامهش رو از بیمه گرفتیم ولی هنوز برای دریافت به اجرای احکام مراجعه نکردیم.

میخواستم بپرسم برای دریافت دیرکرد دیه چه کار باید بکنیم؟ اگر این پول رو بگیریم و رضایت بدیم از کجا معلومه که دیر کرد رو هم پرداخت کنند؟ اگر در پرداخت دیرکرد بخواد دوباره وقفه بیوفته چطور میشه؟
محاسبه دیرکرد از چه تاریخی باید محاسبه بشه؟ یعنی دیرکرد از زمان تصادف حساب میشه، یا زمان رای دادگاه و یا بعد از پایان اون دو سالی که توی رای اومده؟
سپاس
1 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
مطابق قانون شخص ثالث شرکت بیمه گر موظف است از

تاریخ قطعیت رای ظرف 15 روز خسارت زیاندیده را

پرداخت نمایندلذابامرجعه به شعبه اجرای احکام ویا دفترخدم ات قضایی دادخواست مطالبه جربیمه تاخیر تادیه ثبت نمایید