در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پس از قطعی شدن رای دادگاه و تکمیل مدارک در شرکت بیمه بیمه گر مبلغ دیه را به شخص زیان دیده  یا وراث پرداخت می کند یا ابتدا به اجرای احکام و بعد به وراث پرداخت خواهد نمود
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، شرکت های بیمه گر ، در حوادث و تصادفات منجر به پرداخت دیه ، درصورت حیات زیاندیده مبلغ خسارت را به شخص زیاندیده پرداخت می نمایند و در صورت فوت زیاندیده طبق گواهی انحصار وراثت دائم و نامحدود دیه را به وراث پرداخت خواهد نمود و اگر در مدت مقرر انحصار وراثت به بیمه تحویل نگردد ، شرکت های بیمه موظف هستند خسارت را به حساب صندوق تامین خسارات بدنی واریز نمایند و فیش واریزی را به قوه قضائیه جهت درج در پرونده ارسال نمایند و وراث می توانند از ان طریق اقدام نموده و یا بطور مستقیم به صندوق تامین خسارات بدنی وراجعه نمایند .