در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام اقای علوی.

داداشم راننده مقصر .دچار واژگونی ماشین شده.وضایعه نخاعی است.تاریخ تمدید بیمه۵/۹۵ وتاریخ تصادف۸/۹۵ تاریخ پایان طول درمان وتعیین درصد پزشکی قانونی۳/۹۷ .بیمه میگه یک دیه بیشتر نمی دهیم ان هم به تاریخ سال۹۵  ماهم قبول نکرده ایم.برای کل درصد دیه چیکار کنیم.

خواهشمندیم راهنمایی کنید.ممنون.
2 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و با آرزوی بهبودی برای برادرتون ، باید به استحضارتون برسانم که پرداخت تعدد دیات فقط مختص افراد زیاندیده می باشد و پرداخت خسارت طبق نرخ دیه به صورت یوم الادا هم مختص زیاندیدگان می باشد و چون تعهد حوادث راننده مقصر ، یک بیمه حوادث می باشد فقط شرکت های بیمه تا سقف آن تعهد دارند و مبلغی مازاد برآن غیر قابل پرداخت و پیگیری می باشد .