در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
یاسلام

بنده5سال سختی کاردرشهرداری تهران دارم که تاییدشده ایااون4درصدرومن بایدبدم یاشهرداری الان تقاضای بازنشستگی با30سال راکردم چه وقت مشخص میشه اون4درصدروکارفرماپرداخت میکنه من نگران اینم که بیمه بخادازمن بگیره لطفابفرماییدکی مشخص میشه وایابایدجایی مراجعه کنم.

ممنون ازراهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

پرداخت 4 درصد حق بیمه موضوع مشاغل سخت و زیان آور برعهده کارفرما پیش بینی شده است و چنانچه توسط کارگر پرداخت گردد بعدا می تواند از کارفرما مطالبه وجه نماید .