در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
از طریق تامین اجتماعی برابر شرایط مشاغل سخت مورد تایید بازنشستگی قرار گرفته ام ، چون کارفرما 8درصد حق سختی کار را نمیپردازد نمیتوانم بازنشسته شوم .

لطفا روش شکایت از کارفرما را چه از طریق اداره کار و چه از طریق مراجع قانونی به تفضیل توضیح فرمایند تا برابر آن اقدام نماییم .
از شما بسیار سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام شما می توانید ضمن مراجعه به واحد مشاوره اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل سوال بفرماید ایا می توانم حق بیمه شغل سخت وزیان اور را که کارفرما پرداخت نمی کند خودم پرداخت کنم وبعد به اداره کار مراجعه با شکایت مبلغ پرداخت شده از کارفرما درافت نمایم با تشکر قربانی مشاور کار وتامین اجتماعی