در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
سلام

بنده 17 سال در مشاغل سخت و زیان اور کار کرده ام اگه بیمه بیکاری دریافت کنم به مدت ۳ سال جمع میشه ۲۰ سال آیا برای بازنشستگی با شرایط سخت و زیان اور و بیمه بیکاری ایا سن باید 50 باشه یا شرایط سنی نداره ؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام برای بازنشستگی ۲۰ سال سابقه متوالی بیمه پردازی سخت و زیآور بدون انقطاع لازم است درصورت استفاده از بیمه بیکاری شرط توالی برای باز نشستگی با ۲۰ سال  را از دست خواهید داد وباید منتظر احراز شرایط متناوب تا ۲۵ سال باشید

بازنشستگی سخت و زیان آور در هردو مورد محدودیت سنی ندارد