در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام اینجانب با سابقه 20 سال تقاضای بازنشتگی در شغل باغبانی دادم.کمیسون مشاغل سخت و زیان آور  ابتدا با رای منفی کمیسیون مواجه شده که همان به تامین اجتماعی ارسال شده .در مرحله دوم اعتراض نموده که اعتراض قبول شده و رای اول نقض گریده  است و رای دوم به تامین اجتماعی ابلاغ شده است. حال سازمان تامین اجتماعی ادعا میکند که طبق قوانین آن سازمان اگه دو رای صادر شود فقط رای اول مورد پذیرش قرار می گیرد .حال چه باید بکنم .باتشکر ضمنا همکار این جانب با همین شغل و با 20 سال سابقه باز نشته شده است
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام ،رای تجدیدنظرقطعی ولازم الاجراست ،لذا استدلال تامین اجتماعی منطبق برقوانین نمی باشد. پی گیری نمائید انشاالله به نتیجه خواهیدرسید