در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

درود

وقت بخیر

چطور میتونم از فرمول محاسبه سود با رقم های پرداختی مختلف به صورت یکجا مطلع شوم ؟یا محسابه گر انلاینی یا چارتی باشه ببینم چقدر سود میشه اگر یکجا واریز کنم؟

سپاس

ادمین: سوالات خود را جدا بپرسید.

سوال دوم

1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز در خصوص پاسخ به سوال اول :

بله طبیعتا بیشتر هست. شما از ابتدای قرارداد بیمه ای تون دارید کل مبلغ بیمه نامه رو یکجا پرداخت میکنید و نزد بیمه گر میگزارید. طبیعتا ارزشش نزد بیمه گر بسیار بیشتر از پرداخت سالانه است .

2- اگر یکجا پرداخت کنید از جهت اینکه سود بسیار متفاوت تری به نسبت پرداخت سالانه بهتون تعلق میگیره به نفع شماست . فقط تنها عیبی که داره اینه که باید تا پایان موعد قرارداد برای بازنشستگی صبر کنید.

3- بسته به شرکت بیمه انتخابی، جداول متفاوت هست. میتونید با مشاور بیمه ای تون صحبت کرده و از ایشون درخواست کنید جداول محاسبه پراخت یکجا رو براتون دریافت کنند که بتونید مقایسه و انتخاب بهتری داشته باشید.

موفق و پیروز باشید