در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام خسته نباشید. سوالم اینه اگر تمامی شرکت های بیمه سود 18 درصد تضمینی برای بیمه عمر را میدهند چرا با یک حق بیمه ثابت و شرایط یکسان ،مبلغ پرداختی متفاوته؟بطور مثال من با پرداخت  سالانه 500.000 تومان برای مدت 20سال با 10.000.000 تومان سرمایه و بدون پوشش اضافی با 5% افزایش حق بیمه.

از بیمه معلم و پاسارگاد جدول گرفتم ک پرداختی من به بیمه معلم  در 20 سال 17 میلیون محاسبه شده و بیمه پاسارگاد16 میلیون پانصد.

تفاوت این شرایط یکسان  در چیست؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

با عرض تبریک به انتخاب خردمندانه ی شما جهت تهیه بیمه عمر

دوست عزیز درحال حاضر شرکت های بیمه پوشش های درمانی متفاوتی رو ارائه میدن و برای هر کدوم از پوشش ها شرایط پرداخت هزینه به بیمه گذار متفاوته که هزینه این پوشش ها از مبلغ نهایی کسر میشه ، احتمالا در زمان گرفتن جدول به نوع پوشش ها توجه نکردین و یکی از شرکت ها پوشش های درمانی بیشتری رو برای شما در نظر گرفته

با تشکر