در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

من بیمه تامین اجتماعی و بیمه حوادث و بیمه تکمیلی دارم با مجموع این بیمه ها دیگر نیازی به پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری ندارم من با استفاده از سیستم استعلام بیمه پارسیان و بیمه ما مبلغی ثابت و مدت زمان مشخصی را وارد کردم و همان مبلغ و مدت زمان را وارد سیستم سپرده ی تدریجی بانک ها کردم چرا با نرخ سود هجده درصد بیمه و بانک اندوخته نهایی بانک سه برابر بیمه شد ؟ ممنون میشم جواب را به ایمیلم بفرستید
3 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
با سلامک دوست گرامی بیمه عمر و سرمایه گذاری با بیمه تامین اجتماعی دو محصول متفاوتی هستند اینها بیشتر مکمل یکدیگرند  بسیاری از افراد با توجه به اینکه کامند رسمی ادارات هم هستند به جهت اینکه در آینده یه سرمایه ای برای حمایت بهتر خانواده داشته باشند و یا اینکه دارای مستمری بهتری به نسبت تامین اجتماعی باشند اقدام به خرید این بیمه نامه می نمایند چرا که شما ماهیانه 10 م حقوق داشته باشید بهتر است یا مثلا 3 م ؟!

 این یه سرمایه گذاری جداگانه مثل سایر سرمایه گذاری های افراد در سایر زمینه های دیگر کار ی می باشد منتهی مطمئن تر و با پولی که در عرض مثلا 25 سال پرداخت می کند.

 در خصوص سئوال دوم : این سئوال به نوعی نامفهوم می باشد چرا که بانک از یک طرف سود را برای مدت کوتاهی تضمین می کند نه بلند مدت و از طرف دیگر براساس قوانین دستخوش تغییرات هست که اخیرا با کاهش چشمگیری روبرو بوده و قابل مقایسه با بیمه نیست ،هر چند در بیمه مبلغی از پرداختی شما بابت پوشش بیمه ای کسر می گردد و به ما بقی سرمایه گذاری تعلق خواهد گرفت . برای مشاوره بهتر باید به یکی از نمایندگان بیمه مراجعه فرمایید.

ازغ مشاور بیمه ملت