در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)
اگر به صورت یک جا پرداخت بکنم ارزشش بیشتر از پرداخت سالانه هست یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در بیمه های عمر هم می توان حق بیمه را بصورت های ماهانه ، 3 ماهه ، 6 ماهه ، سالانه و هم بصورت یکجا پرداخت نمود ، تفاوت روش ها در سود شما تاثیر گذار می باشد ، برای مثال در روش سالانه سود شما از 5 سال اول 18% به 19% ارتقاء خواهد یافت ، ولی در مورد شما باید بگویم در روش یکجا سود 5 سال اول19% به شما تعلق خواهد گرفت ولی دو پوشش مهم را نخواهید داشت ، یکی معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت ازکارافتادگی کامل و دائم  ( که طبیعی است چون شمات حق بیمه پرداخت نمی کنید) و دیگری غرامت از کارافتادگی .

توصیه : درصورت امکان ، بهترین کار این است که تلفیقی از سپرده و حق بیمه را داشته باشید ، یعنی برای مثال یک مبلغ قابل توجه را سپرده کرده و یک مبلغ را بصورت سالانه یا بصورت روش های دیگر ( ماهانه ، 3ماهه یا 6 ماهه) پرداخت نمائید تا هم سود بیشتری به شما تعلق گیرد و هم تمامی پوشش های بیمه ای را داشته باشید.