در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

من پدرم فوت شده و فقط مادرم حقوق بنیاد شهید ایشون رو دریافت میکنه .

شوهرم با 25 سال سن بیمار روانی ان و طبق نظر دادگاه از کار افتاده است و توانایی تامین مالی خونه رو ندارن و مستمری حداقل حقوق تامین اجتماعی رو دریافت میکنن که فقط خرج نگه داری خودش میشه .

من اصلا قصد طلاق ندارم . حالا میتونم برای شریک شدن در حقوق پدرم اقدام کنم یا نه ؟

چون شوهرم ناتوانه حقوق پدرم رو بعد از مادرم میدن بهم یا نه ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما ازدواج کرده اید و تحت کفالت همسرتان که مستمری بگیر هم می باشند هستید لذا نمی توانید از مستمری پدر بعنوان بازمانده بهره مند گردید.