در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

خواستم بپرسم نرخ دیه با درصد 1تا 2درصد ایا در ماه محرم تغییر میکنه و اگر جواب مثبت است این مقدار برای زن و مرد یکسان است ؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، مطابق ماده 560 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 - ديه زن و مرد در اعضاء و منافع تا كمتر از ثلث ديه كامل مرد يكسان است و چنانچه ثلث يا بيشتر شود ديه زن به نصف تقليل مييابد.

تغلیظ ماه حرام فقط مختص فوت می باشد ، آن هم بدین صورت که تاریخ حادثه و تاریخ فوت در ماه های حرام اتفاق افتاده باشد .