در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

اگر فرد مجردی که فوت شده در طول حیات خود سابقه پرداخت بیمه داشته باشد آیا پدر و مادر یا خواهر و برادرش میتوانند حقوق 5سال پرداخت حق بیمه او را از سازمان بگیرند یا نه با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مستمری بازماندگان صرفاً به افراد قانونی تحت تکفل بیمه شده متوفی که حین الفوت تحت تکفل ایشان باشند، پرداخت می شود.

چنانچه متوفی فاقد بازمانده قانونی باشد، صرفاً هزینه کفن و دفن(در صورت وجود شرایط قانونی) به بازماندگان پرداخت می گردد.