در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام

باتوجه به صحبتهای اخیرراجب رانندگان لطفابفرماییدحداقل حقوق بازنشتگی رانندگان چقدراست بنده سوادندارم لطف بفرماییدعددروبگید

باتشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

حق بیمه رانندگان درون شهری با ضریب 1/1 حداقل دستمزد محاسبه میگردد لذا رانندگان درون شهری با حداقل دستمزد سال درخواست بازنشستگی مستمری دریافت می نمایند که این مبلغ در سال 97  با مزایا حدود 1150000 تومان میباشد.