در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشد.

بعد از قطعی شدن رای و تاخیر بیمه در پرداخت دیروز به بیمه مراجه مردم و گفتم با استناد به ماده 32 شما باید حداکثر تا 20 روز بعد از قطعیت رای خسارت رو پرداخت کنید یا اگه این اتفاق نیوفتاد طبق ماده 33 خسارت نیم در هزار بابت هر روز پرداخت کنید. متصدی بیمه منو به رئیس شعبه شهرستان معرفی کرد ایشون هم به من گفتند نخیر حوادث راننده مقصر همچین امتیازاتی نداره و این دو ماده فقط و فقط شامل حوادث اشخاص ثالث میشه اما برای شمایی که حواث راننده مقصر دارید ما میتونی تا یک سال بعد از قطعیت رای پرونده شمارو معلق نگه داریم .

میخواستم بدونم این دو ماده واقعا فقط شامل ثالث میشه و اولیای دم راننده مقصری که در حادثه فوت کرده نمیتونن به استناد به این دو ماده درخواست رسیدگی سریعتر کنن؟ این تبعض بخاطر چیه راننده مقصر هم انسانی بوده که فوت کرده
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، ماده 3 قانون شخص ثالث مصوب 1395 مربوط به پرداخت غرامت به راننده مقصر می باشد و طبق تبصره 1 ماده 11 ایین نامه اجرایی ماده 3 قانون شخص ثالث مصوب 1395 شرکت بیمه گر موظف است ظرف مده 20روز از تاریخ تکمیل پرونده خسارت را پرداخت نماید و در صورت تاخیر برای هر روز تاخیر نیم هزار جریمه دیرکرد پرداخت نماید .