در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام.

من مستمری بگیرتامین اجتماعی همسرم که فوت شده هستم،پدرومادرم فوت شده اند،ایامیتوانم ازحقوق مستمری پدرم که ارتشی بودند نیزاستفاده کنم؟درصورتیکه حقوق مستمری همسرم ازتامین احتماعی هست وحقوق مستمری پدرم از ارتش وخدمات درمانی
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

خیر شما نمی توانید همزمان دو مستمری دریافت نمایید چون تحت تکفل شوهر مرحوم خود بوده اید دریافت مستمری پدر یا مادر وجه قانونی ندارد و در صورت کشف موضوع کلیه مستمری پرداخت شده باید مستردد گردد.

لازم بذکر شما می توانید که هر کدام که بیشتر است انتخاب و دریافت نمایید و از مستمری دیگر انصراف دهید.