در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید، مادر من بازنشسته هستند و پدر هم ندارم، پدر بزرگم که فوت کردند حقوق ایشان به مادربزرگم تعلق گرفت، الان که مادربزرگم فوت کرده اند اطرافیان اصرار بر این دارند که حقوق مستمری مادربزرگم به مادرم تعلق می یابد و باید پیگیری کند، آیا همچنین چیزی امکان دارد؟ آیا مادرم که خود حقوق بازنشستگی دارد می تواند حقوق مستمری مادربزرگم را هم دریافت کند؟

ممنون اگر راهنمایی بفرمائید.

سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر مادر شما حقوق بگیر باشد نمیتواند از حقوق پدر یا مادرش استفاده کند