در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب
ضمن خسته نباشید

پدر بنده 22 سال سابقه بیمه دارد حدود 11 سال در ریخته گری کار کرده است الان 56 سال سن دارد حال برای پیگیری سختی کار (بیمه اش در حال حاضر در رامشیر پرداخت می شود )اداره کار خوزستان رفته فرم پیگیری سختی و زیان آور پر کرده ولی کارمند اونجا گفته شما از بیمه بیکاری استفاده کردید سختی کار به شما تعلق نمی گیرد ؟
سئوال بنده این است :
آیا کسی بیمه بیکاری استفاده کرده باشد بیمه سختی کار تعلق نمیگیرد ؟
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

با توجه به سابقه بیمه وسن نامبرده می بایست منتظر بماند تا سن وی به ۶۰ سال برسد یا اینکه مجموع سابقه بیمه بااحتساب سنوات ارفاقی سخت زیان اور به ۳۰ سال برسد بعد مراجعه نماید جهت تکمیل فرم سخت وزیان اور وتحویل ان به کمیته مربوط جهت رسیگی