در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
آیا رد شدن بیمه در مناطق گرمسیری مانند عسلویه حداقل به مدت یکسال و نیم دارای مزایای از جمله سختی کار می باشد و در صورت صحیح بودن چقدر سختی کار به ازای هر سال تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
صرف گرمسیربودن ملاک نمی باشد بلکه اگرچنانچه بااندازه گیری ازحدمجازهابالاترباشدبارای کمیته هاشغل سخت وزیان آوروجوددارد که دراین صورت به ازای هرسال باسنوات ارفاقی یک ونیم سال محسوب میگردد.