در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

داداشم سال ۹۵ماشین واژگون کرده.ودچار نفقص عضووشکستگی شده.پزشکی قانونی۲۷۰ درصد نفص عضو وشکستگی تعیین کرده.ولی بیمه میگه مایک دیه بیشتر پرداخت نمی کنیم وسقف پرداخت بیمه ۱۹۰ ملیون است.درحالی که خرداد ۹۷ پزشکی قانونی تعیین درصد کرده .ایا میتوانیم کل درصد تعیین شده را به نرخ سال ۹۷ بگیریم.لطفا راهنما یی کنید
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، طبق قانون شخص ثالث تعدد دیات مربوط به زیاندیدگان ثالث می باشد و ارتباطی با راننده مقصر حادثه ندارد، در بیمه نامه شخص ثالث پوششی است بنام حوادث سرنشین (راننده مسبب حادثه) که سرمایه آن حداقل یک دیه مرد مسلمان در ماه غیر حرام می باشد و شرکت بیمه در مورد این پوشش فقط تا سقف تعهد مندرج در بیمه نامه تعهد دارد و بیش از آن را پرداخت نخواهد نمود .و ارتباطی با تاریخ حادثه و تاریخ پرداخت ندارد مثال فردی اگر دچار 10درصد نقص عضو شود شرکت بیمه بدون در نظر گرفتن تاریخ حادثه یا تاریخ پرداخت 10درصد از سرمایه پوشش حادثه راننده مقصر را پرداخت خواهد نمود .