در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

ببخشید ایا دیه راننده مقصر حادثه که بیمه نامه مال مرداد ۹۵ هست پرداخت میشود؟اکثر وکیلای این سایت دارن میگن تعلق میگیره ایا موفق شدین در پرونده ای یا فقط به استناد ماده ۳ میگین چون یکی از وکلای این سایت (ه_د)با قطعیت داره میگه به هیچ عنوان نمیتونین بگیرین و بیمه نامه های بعد ۹۶ تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

دوست عزیز از لحاظ قانون بیمه مصوب 1316 عقد بیمه با پرداخت حق بیمه از سمت بیمه گذار و پذیرفتن بیمه گر جاری می شود.

در سال ۹۵ بسیاری از بیمه گران قبل از تصویب این قانون اقدام به فروش این پوشش کردند. این موضوع نیازی به قانون نداشت.

حال بعد از تصویب قانون، می بایست رسیدگی به حوادث راننده با کیفیت بهتری انجام شود. نه اینکه به همان تعهدات متداول هم عمل نشود.

حال چه باید کرد؟

وقتی اختلافی بین بیمه گذار و شرکت بیمه وجود دارد مثل هر دعوای دیگر، می بایست از طریق دادگاه صالحه حقوق خود را مطالبه نمایند.