در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

من سال 94 تشکیل پرونده دادم برای بیمه بیکاری و یکسری از مراحل اولیه رو طی کردم  و گفتند با تشکیل پرونده هر موقع بخوام میتونم حق بیمه رو دریافت کنم و در واقع ثبت در سیستم شدم اما دیگه پیگیری نکردم و الان وقتی به بیمه مراجعه کردم گفتند دیگه نمیتونم بیمه بیکاری بگیرم آیا راهی هست برای دریافت حق بیمه بیکاری بنده؟آیا باید دلیل قانع کننده ای رو به کمیسیون ارائه بدم؟چون من دانشجوی فوق بودم و دیگه پیگیری نکردم.لطفا راهنماییم کنید. باتشکر
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

صدور سند مقرری بیمه بیکاری توسط تامین اجتماعی با تایید اداره کار و حضور و غیاب میباشد لذا با توجه به عدم پیگیری شما و عدم مراجعه به اداره کار ، بیمه بیکاری شما غیر قابل پرداخت میباشد.