در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
قبل قرارداد با بیمه گذار چه سوالاتی باید پرسیده شود
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز اول از همه باید توضیحات کامل و جامع رو به بیمه گذارتون بدین بعد از اون بپرسین دقیقا چه انتظاری از بیمه عمر خودش داره و میخواد از لحاظ درمانی چه پوشش هایی رو داشته باشه هر کدوم از انتظارات بیمه گذارتون رو با مزایای بیمه عمر خودتون پاسخ بدین، سطح توان پرداختی بیمه گذارتون رو بسنجین که چه میزان رو میتونه پرداخت کنه.

در هر مرحله از مشاوره توجه داشته باشین که باید با صبر و حوصله تمامی سوالات بیمه گذارتون رو پاسخگو باشین رضایت بیمه گذار همیشه در اولویت اوله!!!!

با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز