در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
با سلام

میخواستم بدانم که اگر نماینده ای در تبلیغ خود چه بصورت کلامی و چه بصورت تراکتی و چاپی از تخفیف بیمه عمر استفاده کند

مثلاً عنوان کند که 20% تخیف بیمه عمر

آیا از نظر بیمه مرکزی تخلف محسوب میشود؟

با تشکر
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

تخفیف درصورتیکه توسط شرکت بیمه انجام بگیرد که دارای مجوز هست و مشکلی نداره ، ولی گاهی دیده شده که نمایندگان از خودشان برای جلب مشتری تخفیف ارائه می نمایند و این مبلغ را از جیب خودشان به شرکت بیمه پرداخت می کنند که از لحاظ قانون بنده تا بحال منع قانونی برای این امر ندیده ام ريال فقط درباره بیمه ثالث متن قانون به صراحت اشاره به میزان تخفیف ها کرده است و در موارد دیگر همچنین مورد سخت گیرانه ای نداریم .

بنده به شخصه با تخفیف در بیمه عمر موافق نیستم ، چون بیمه عمر یک نیاز عمومی جامعه می باشد و هر شخص عاقل و بالغی متوجه ضرورت لاینفک این بیمه می باشد بجای تخفیف باید بهترین بیمه را برای هرشخص بسته به نیاز آن شخص ارائه نمود .